Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava I 2 godine garancije

Uslovi reklamacija i pravo na odustajanje

Mi garantujemo kvalitet svih proizvoda iz svog asortimana, kao i usklađenost istih sa navedenim informacijama na sajtu.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail adresu: 

info@vmaktech.com

Pravo na odustajanje

Poštovani kupci, obaveštavamo vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne Internet stranice smatra prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.
Obrazac/izjavu o odustanku možete preuzeti OVDE.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslat obrazac za odustanak, proizvod se više ne može vratiti.
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti istu u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju, pri čemu se mora priložiti i račun-otpremnica koju je kupac prethodno dobio uz porudžbinu. 

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje novca i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Reklamacije

 

Ukoliko fizički proizvod nije funkcionalan, ili je neispravan, oštećen, nekompletan, ne odgovara projektovanoj nameri ili specifikaciji, molimo vas da nam se slobodno obratite. Postoji predviđeni rok za reklamaciju od 14 dana. Ukoliko je paket koji Vam je kurir dostavio oštećen, možete odbiti pošiljku.

 

Povraćaj novca

Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od dana kada uređaj bude isporučen kurirskom službom našoj službi reklamacija. Nakon toga se donosi odluka o tome da li će se isporučiti novi proizvod ili će novac biti vraćen. Kao kupac, imate pravo da zatražite zamenu, novi proizvod ili povraćaj novca.

Molimo vas da uzmete u obzir da se reklamacija prihvata ako se reklamirana roba vraća kompletna uz garantni list. Takođe, molimo vas da robu upakujete adekvatno, kako bi se izbegla eventualna oštećenja pri transportu.

Fizički oštećene komponente i uređaji koji nisu korišćeni prema proizvođačkoj specifikaciji nemaju pravo na reklamaciju jer Trgovac nije odgovaran za nesaobraznost kupca.

 Troškove slanja robe za reklamaciju idu na teret kupca, ako reklamacija bude prihvaćena troškove će biti refundirani.

Brza podrška Poziv ili mejl
Garancija 2 godine
Besplatna dostava 1 - 2 radna dana
Povraćaj novca U roku od 14 dana