Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava I 2 godine garancije

O nama

Naš tim

Naš tim se sastoji od ambicioznih, posvećenih i komunikativnih stručnjaka čija je misija identifikovati najkvalitetnije proizvode koji ispunjavaju sve zahteve i očekivanja naših klijenata.

Neprekidno ulažemo u razvoj naših kompetencija kako bismo uspešno odgovorili na sve izazove koje nam zadaju naše cenjene mušterije. Efikasna saradnja i izvrsna organizacija rezultiraju velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Pozivamo vas da pregledate naš katalog i otkrijete asortiman proizvoda koje smo pažljivo odabrali za vas.

Misija

Naša misija je pružanje izvrsnosti u ponudi proizvoda i usluga koje ispunjavaju potrebe i očekivanja naših klijenata, kroz kontinuirani razvoj stručnosti, sinergiju timskog rada i vrhunsku organizaciju.

Vizija

Naša vizija je postati prepoznat lider u našoj industriji, obezbeđujući iznimne proizvode i usluge, uspostavljajući trajne partnerske odnose s našim klijentima i kontinuirano potvrđujući našu posvećenost kvalitetu, inovacijama i izvrsnosti.

Korisnički programi i povoljnosti koje nudimo:

Posebne promotivne ponude:

  • Dnevne promocije
  • Nedeljne specijalne ponude
  • Izuzetne cene
  • Rasprodaje
  • Ekskluzivne ponude kroz partnerstvo sa različitim kompanijama na tržištu Srbije

Lider u e-trgovini

Ecomms Tech internet prodavnica je lider u e-commerce segmentu, sa kontinuiranim rastom posećenosti, gotovo trideset hiljada mesečnih poseta i preko šezdeset hiljada pregleda stranica. Implementiranjem najsavremenijih softverskih i hardverskih rešenja za online poslovanje, omogućili smo jednostavan i potpuno siguran proces online kupovine, uz pružanje neverovatnog korisničkog iskustva.

Brza podrška Poziv ili mejl
Garancija 2 godine
Besplatna dostava 1 - 2 radna dana
Povraćaj novca U roku od 14 dana